Zaczniemy trochę nietypowo bo ...
Już na samym początku zaznaczymy że chlebki naan smakuja najlepiej na miejscu w naszej restauracji zaraz po wyjęciu z pieca. Sa wtedy takie chrupiące i aromatyczne. Można je jeść ciepłe od razu gdyż nie zawierają żadnych spulchniaczy czy nawet drożdzy. Podstawa chlebka to mąka, w naszej restauracji do wyborku pszenna, żytnia razowa i orkiszowa. Drugim ważnym elementem jest woda. która łączy ciasto. Trzecim odpowiedni składnik który wybierzecie. W naszej ofercie dostępne sa proste aczkolwiek bardzo smaczne chlebki Plain naan, chlebki butter naan - te z masłem w środku oraz garlic naan, posypane czosnkiem i posmarowane masłem. Każdemu amatorowi pizzy który chciałby spróbowac jej indyjskiej odmiany polecimy kulcha naan. ta "indyjska pizza" tak nazwana przez jednego z naszych kucharzy zawiera składniki takie jak ziemniaki, cebula, papryka wysmienita zarówno jak przekąska na szybko jak i danie dla niejadka. Kolejne rodzaje chlebka to troszkę więcej słodyczy. Paneer naan czyli chlebke z tradycyjnym ręczniewyrabianym przez naszych kucharzy serem z mleka krowiego i kokosem oraz peshawari naa z dodatkiem sera i suszonych owoców to pozycje wręcz deserowe a żadko dobierane w ten sposób.
Przy nastęnej wizycie koniecznie spróbujcie na deser. Ulubione rodzaje chlebków naan naszego szefa kuchni to z kolei te z mąki razowej i orkiszowej są one bardzo lekkie i zarazem chrupkie. Idealne na fit przekąskę.
A czy wy macie już swój ulubiony chlebek ?
Podzielcie się z nami zdjęciem z wizyty w Hindi ;)
Problem z ciasteczkami
Wygląda na to, że w Twojej przeglądarce ciasteczka są wyłączone lub nie działają poprawnie.
Przesuń mapę na miejsce dostawy
Niektóre pozycje w naszym menu są dostępne tylko dla osób pełnoletnich. Czy jesteś osobą pełnoletnią?